FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Muvika Online Karaoken ja Muvika Box -laitteen ero?

Muvika Karaokea käytetään joko Muvika Online Karaoke -palvelun nettisivulta tai Muvika Box -laitteella.

Muvika Online Karaokea voi käyttää tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Musiikin toistaa käyttämäsi laite, jonka voit sitten halutessasi kytkeä kodin äänentoistoon.

Muvika Box on laite, jossa yhdistyvät mikseri ja kaukosäätimellä ohjattava helppokäyttöinen karaokesovellus. Mikrofonit kytketään suoraan Muvika Boxiin, joka puolestaan kytketään nettiin, tv:hen ja kodin äänentoistoon. Jos siis haluat miksata lauluäänesi musiikkiin, eikä sinulla ei ole kotona valmista laitteistoa, Muvika Box on sopiva ratkaisu.

Pärjäänkö ilman Muvika Boxia?

Muvika Online Karaoke toimii erinomaisesti myös ilman Muvika Boxia, jos sinulla on muu laulukäyttöön suunniteltu laitekokonaisuus, johon kuuluvat mikseri, mikrofoni ja äänentoistojärjestelmä. Erityisesti karaokeen suunniteltua laitteistoa ei tarvita, koska sävelkorkeuden säätö voidaan tehdä suoraan Muvika Online Karaoke –palvelussa. Päätelaitteena voi toimia esimerkiksi tietokone, tabletti tai kännykkä, joka kytketään äänentoistojärjestelmään ja halutessasi myös televisioon, jotta saat isomman kuvan käyttöön. Päätelaitteesi ohjekirjasta pitäisi selvitä, voiko sen kytkeä televisioon.

Jos sinulla ei ole kotona valmista laitteistoa, ja haluat lauluäänen kuulumaan kaiuttimista, Muvika Box on täydellinen ratkaisu tilanteeseen.

Muvikan asiakaspalvelu auttaa myös mielellään laitekokoonpanoihin liittyvissä kysymyksissä.

Toimiiko Muvika Online Karaoke -palvelu ja videot päätelaitteessani? Mitä jos ei toimi?

Videotoisto toimii useimmilla päätelaitteilla suoraan. Jos ei, tilanne korjautuu yleensä päivittämällä selain uusimpaan versioon.

Paljonko Muvikan palvelussa on karaokevideoita?

Kappaleita on tällä hetkellä noin 30000. Tarkka lukumäärä muuttuu koko ajan, koska kappaleita lisätään palveluun sitä mukaa, kun uutuuksia tulee karaoketuottajilta. Muvika tekee läheistä yhteistyötä tuottajien kanssa, joten valikoima on käytännössä niin laaja kuin se voi olla.

Millä kielillä kappaleita löytyy?

Eniten sisältöä on englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi. Kappaleita on myös espanjaksi, saksaksi ja ranskaksi.

Löytyykö jostain lista kaikista kappaleista?

Emme julkaise kappalelistoja sellaisenaan, koska katalogi kasvaa lähes päivittäin, emmekä halua, että nettiin jää pyörimään vanhentuneita listauksia. Luomalla tunnuksen pääset selaamaan koko kappalevalikoimaa.

Et vielä Muvika-käyttäjä? Kokeile Muvika Karaokea ilmaiseksi kuukauden ajan:
Luo tili nyt!

teosto-logo-50Tämän internet-palvelun musiikin on tekijöiden ja musiikkikustantajien puolesta lisensioinut Teosto/NCB