Uutiset

Uusi Muvika Box kotikäyttöön

Uusittu entistä edullisempi Muvika Box on nyt saatavilla. Se on täydellinen digitaalinen ratkaisu kodin karaokejärjestelmäksi ja siinä on kaikki tarvittavat miksaus- ja säätötoiminnot. Laite yhdistetään nettiin, televisioon ja kodin äänentoistojärjestelmään, ja laulaminen voi alkaa. Muvika Box toistaa kappaleet suoraan verkosta Muvikan palvelimilta.

Kaukosäätimellä on helppo käyttää kaikkia toimintoja kotisohvalta. Kaukosäätimessä on myös qwerty-näppäimistö, jolla kappaleiden etsiminen sujuu kätevästi.

Muvika Boxin voi ostaa osamaksulla alkaen 17,90 € / kk tai kertamaksuna 299 €. Tilatessasi Muvika Boxin saat samalla kolme kuukautta ilmaista käyttöaikaa Muvika Karaoke -palveluun.

10.3.2017

Paljon laulettavaa jouluksi

Joulu on karaokelaulamisen aikaa, kun suomalaiset kerääntyvät joulunviettoon ympäri maata. Muvikassa olemme panostaneet joulun karaokejuhliin lisäämällä satoja suomalaisia karaokehittejä monista tyylilajeista ja tietenkin muhkean kattauksen joululauluja.

Joulu on myös antamisen aikaa. Muvikan verkkokaupasta voit ostaa lahjaksi 6 kuukauden sähköisen lahjakortin palveluumme. Valikoimassa on tuhansia suomalaisia karaokekappaleita, joista löytyy jokaiselle jotakin.

Toivotamme oikein hyvää joulua!

8.12.2016

Uusia ominaisuuksia

Olemme kuunnelleet toiveitanne ja tehneet monia pieniä ja isoja parannuksia palveluun. Tässä tärkeimpiä:

  • Tallennettavat soittolistat
  • SongBook: SongBookin avulla kaikki karaokesessioon osallistuvat voivat selata katalogia ja valita kappaleensa itsenäisesti käyttäen esim. omaa kännykkäänsä.
  • SmartQ: Jos haluat, voit antaa automatiikan valita kappaleiden järjestyksen niin, että kaikki pääsevät sopivin väliajoin laulamaan.

Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia jatkossakin, jotta voimme palvella karaokeharrastajia entistäkin paremmin!

26.8.2016

Kesä täynnä laulua!

Kesälomalla on mukavasti aikaa harrastaa karaokea kesäiltojen ratoksi. Sopivasti saimme myös satoja uusia suomalaisia biisejä valikoimaamme.

Muvika Karaoke on aina mukanasi ja kaikki kappaleet aina käytössäsi. Hauskaa kesää kaikille!

16.6.2016

Vappuna lauletaan

Vappu on perinteisesti karaokelaulun vilkkainta aikaa, kun koko Suomi juhlii, ja kaikista kunnioitettavista vappubileistä löytyy tietysti karaoke. Meillä Muvikassakin panostetaan vapun seutuun rajusti ja paljon uutta musiikkia julkaistaan eri tyylilajeista.

Muvikan joukkio toivottaa kaikille lauluntäyteistä ja hauskaa vappua!

22.4.2016

Uuden vuoden kujeet

Vuodenvaihteen jälkeen olemme saaneet paljon mahtavia lisäyksiä katalogiin. Mukana on muun muassa Paula Vesalaa, JVG:tä, Antti Tuiskua ja monia muita. Klassikkojen ystäviä on muistettu yhtälailla, kun olemme saaneet aiempaa tuotantoa käyttöömme.

Hyvä meno tulee jatkumaan koko vuoden, sillä biisien lisäksi tulossa on myös aivan uusia ominaisuuksia ja tuotteita.

Suomen virallinen karaokelista™ päivittyy viikottain. Kannattaa seurailla, mitä kansa laulaa.

21.1.2016

Muvika toivottaa hyvää uutta vuotta!
Uuden vuoden iloksi lisäsimme jälleen satoja suomalaisia kappaleita, joissa on mukana niin uutuuksia kuin vanhoja klassikoitakin. Uutuuksista mainittakoon JVG – Tarkenee, Riku Turunen – Uudenvuoden Taikaa ja Sanni – Supernova. Klassikoiden ystäville tarjolle tuli mm. Kaija Koota, Juha Vainiota, Hurriganesia, Georg Otsia sekä monia muita.

Nuotin vierestä -leffakilpailun voittajat on arvottu
Leffaliput arvottiin tänään Facebookissa ja kahden leffalipun paketit voittivat Sari Suominen Raumalta ja Juha-Matti Kantonen Alajärveltä. Muvika-tiimi onnittelee voittajia!

Muista katsoa myös viikon 52 Suomen virallinen karaokelista™.
31.12.2015

Joulun karaoket
Joulun kunniaksi lisäsimme palveluun paljon ikivihreitä sekä toivottuja uusia kotimaisia kappaleita, kuten Antti Tuiskun Sata salamaa, Jipun Haluun unohtaa rauhassa, Sannin 2080-luvulla ja monia muita.
Joululaulujen ystäville löytyy paljon laulettavaa, ja myös Hevikaraoke-fanit on huomioitu Raskasta Joulua -versiolla kappaleesta Varpunen Jouluaamuna.
Hyvää joulua!
24.12.2015
Iskelmäpläjäys
Lisäsimme juuri 250 suomalaista kappaletta Magnumin katalogista! Nämä ovat aiempaa tuotantoa ja täyttävät iskelmälaulajien toiveita.
Aivan uuttakin suomalaista pukkaa taas pian ulos.
13.12.2015
Muvika Box osamaksulla
Muvika Box -karaokelaitteen voi ostaa nyt myös osamaksulla alkaen 29 € / kk, sillä lisäsimme Klarna-erämaksun maksuvaihtoehdoksi.
Muvika Box yhdistää helppokäyttöisen karaoke-sovelluksen ja mikserin samaan pakettiin.
Lisätietoa Muvika Boxista
7.10.2015