Kuten musiikissa ja elokuvissa, karaokessa on käynnissä muutos cd- ja dvd-levymyynnistä nettipohjaisiin palveluihin.

Toistaiseksi karaoken nettipalveluissa on ollut joko liian vähän sisältöä tai niistä on puuttunut tärkeitä ominaisuuksia kuten sävelkorkeuden säätö. Lisäksi uuden harrastajan on täytynyt hankkia erikseen karaokelaitteet.

Muvika Box ratkaisee ongelmat yhdistämällä karaokemikserin ja laajan online-katalogin yhteen pakettiin. Laite lataa videot suoraan Muvikan palvelimilta netistä. Näin helppoa karaoken harrastaminen ei ole vielä ollut. Ne joilla karaokelaitteisto jo on, voivat toistaa videoita Muvika Online Karaoke -nettisivun kautta esimerkiksi tietokoneella tai kännykällä ja käyttää mikseriä vanhaan tapaan.

DVD-levyjä ei enää tarvita. Yhdellä kuukausimaksulla käytettävissäsi on jatkuvasti koko katalogi, eikä uusien hittien perässä tarvitse juosta kaupassa.

Muvikan kappalevalikoimasta löytyvät niin tunnetuimmat klassikkokappaleet kuin uusimmat radiohititkin. Palvelusta löydät seuraavien tuttujen karaoketuottajien kappaleita laadukkaina versioina: Finnkaraoke, Laulavakoira, Tatsia, Magnum, KSF, Karaoke Festival, Edel, Party Tyme, Power, Finlanders, Poptori, Klamydia Karaoke, Finnhits Karaoke, Warner MTG, Cover Karaoke, Svenska Karaoke Fabriken, Jurvan Musiikkipaja, KTM Musabox, Hevikaraoke, Raskasta Iskelmää, Mana Banana,
Tauski Karaoke, Exlibris, Heavykaraoke, Putte Karaoke, Raskasta Joulua, Duo Records, Karaoke Butik, Reijo Päkkilä, Sävel Soi, SunFly, Stingray ja Digitrax.

<< Muvika Karaoke

[insert_php]try { print file_get_contents(“https://www.muvika.com/tmp/latest_tracks_karaoke_eu_fi.html”); } catch (Exception $e) {};[/insert_php]