Mikä on Muvika Karaoke?

Muvika Karaoken avulla saat käyttöösi tuhansia karaokekappaleita yhdellä edullisella kuukausimaksulla. Muvika Karaokea käytetään joko Muvika Online Karaoke -palvelun nettisivulta tai Muvika Box -laitteella.

Kappaleita palvelussa on tällä hetkellä lähes 200 000. Määrä kasvaa jatkuvasti, kun lisäämme uutuuksia ja toivotuimpia vanhempia hittejä valikoimaan.

Muvika Online Karaoke

Muvika Online Karaoke -palvelua voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja kännykällä. Palvelussa on kaikki tärkeimmät karaokeominaisuudet, kuten etenevä tekstitys, sävelkorkeuden säätö, opaslauluraidat, kappalehaku ja soittolistatoiminnot.

Käytössäsi on jatkuvasti koko tuhansien kappaleiden valikoima, johon uusimmat hitit päivittyvät automaattisesti. Kaikki kappaleet Muvikan palvelussa ovat korkealuokkaisia lisensoituja karaokevideoita. Eniten kappaleita on suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Palvelun hinta on 9,95 euroa kuukaudessa. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen. Et sitoudu mihinkään, ja tilaus on keskeytettävissä milloin tahansa.

Saatavilla on myös helppo kahden vuorokauden kertatilaus hintaan 5 euroa.

Katso lisätietoa Muvika Online Karaoken ominaisuuksista.

Muvika Box

Muvika Box on kotikaraokelaite, jossa yhdistyy mikseri ja Muvika Karaoke -soitin. Se on siis samaan aikaan sekä päätelaite, jossa toimii Muvikan karaokeohjelmisto, että myös äänimikseri, jolla saat lauluäänen kuulumaan kaiuttimista.

Paketissa mukana tuleva mikrofoni kytketään Muvika Boxiin, itse boksi televisioon, kodin äänentoistoon ja internetiin, ja täydellinen kotikaraoke on valmis alkamaan. Laitetta ohjataan kaukosäätimellä suoraan kotisohvalta.

Muvika Box -karaokelaite

Ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi.