MUVIKA KARAOKE PRO

Paras karaokejärjestelmä ammattilaisille

Mikä on Muvika Karaoke Pro?

Muvika Karaoke Pro on karaokepalvelu julkiseen ammattikäyttöön ravintoloissa, tapahtumissa ja muissa julkisissa tiloissa ja tilaisuuksissa. Saat käyttöösi tuhansia karaokekappaleita yhdellä edullisella kuukausimaksulla. Muvika Karaoke Pro toimii joko tietokoneella, tabletilla tai Muvika Box Pro -laitteella.

Ominaisuuksia

Muvikan käyttöliittymä on äärimmäisen helppokäyttöinen. Siitä löytyy kaikki tarvittavat toiminnot soittolistan luontiin ja muokkaukseen sekä sävelkorkeuden säätö. Muvikan älykäs haku myös varmistaa, että etsimäsi kappaleet löytyvät helposti.

Käytössäsi on jatkuvasti tuhansien kappaleiden valikoima, johon uusimmat hitit päivittyvät automaattisesti. Kaikki kappaleet Muvikan palvelussa ovat korkealuokkaisia lisensoituja karaokevideoita. Eniten kappaleita on suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Tällä hetkellä palvelussa on käytettävissä lähes 30000 kappaletta ja valikoima päivittyy viikottain.

Muvika SongBookin avulla kaikki karaokeen osallistuvat voivat selata kappaleita ja valita kappaleensa itsenäisesti käyttäen esimerkiksi omaa kännykkäänsä.

SmartQjonoautomatiikka järjestelee laulujonon automaattisesti niin, että kaikki pääsevät laulamaan sopivin väliajoin.

Palautetta asiakkailta

Pyöritimme karaokea kuusi vuotta eri järjestelmillä. Hiljattain uudistimme ravintolamme: rakensimme karaokea varten oman lavan ja vaihdoimme järjestelmän Muvikan Karaoke Prohon. Se on ollut täysosuma, sillä myynti on kasvanut karaokeiltoina 65%.

Kappalelistat siirsimme kokonaan nettiin (Muvika SongBook), mistä asiakkaat jättävät kappaleensa itsenäisesti. Täytyy sanoa, että SongBook ja SmartQ-jonoautomatiikka on ollut suorastaan nerokas yhdistelmä, joka on vapauttanut henkilökunnan karaoken pyörittämisestä asiakaspalveluun. Myös asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä, joten todellakin suosittelemme tätä muillekin ravintoloille.

– Joroisten Seurasali Oy, Antti Holma & Jaana

Muvika Karaoke Pro -palvelun hinnat

Ravintolat ja muut julkiset tilat ja tilaisuudet: 299 eur / kuukausi tai 49 eur / vuorokausi (alv 0%)

Koulut, oppilaitokset, vanhainkodit ja yhdistykset (*):  119 eur / kuukausi tai 49 eur / vuorokausi (alv 0%)
* ei kaupalliseen käyttöön

Tilaa tästä Muvika Karaoke Pro -tunnukset

Täytä alla oleva lomake ja myyntitiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 010 326 3130 (ark. 9-18) tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@muvika.com

Yritys / yhteisö (pakollinen)

Y-tunnus (pakollinen)

Yhteyshenkilö (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Muita tietoja tai kysymyksiä

Varmennus (vastaa tekstinä)

Muvika Karaoke Pro

Sähköinen karaokelista